Netherlands@GIANT groot succes

dinsdag, 2 juli, 2013

Netherlands@GIANT was een groot succes, dankzij ons maar vooral ook dankzij de geweldige inzet van ESRF, met name van Claus Habfast en Maguy Sicuro.

De eerste dag viel de opkomst een beetje tegen, maar de tweede dag was er een grote toeloop. Alle bedrijven waren erg tevreden over de kwantiteit, maar vooral ook over de kwaliteit de van de gesprekken met wetenschappers, ingenieurs en inkopers.

Erg interessante rondleidingen en ook prima presentaties van de diverse instituten en ook van Nederlandse kant. Met ook vele mooie woorden over het ILO-net en Advanced Instrumentation van Odilia Knap (ministerie van EZ), Jos Engelen (NWO) en Wim van Saarloos (FOM)

Nu ook een artikel in ESRF-Flash van 1 juli 2013 over Netherlands@GIANT

Uitgebreide verslagen en fotoreportages volgen nog.

Zie ook: http://www.esrf.eu/news/general/dutchindustryfair/index_html/

 

eerdere berichtgeving hier over:

Holland@ESRF (vanaf nu geheten: Netherlands@GIANT) van 25-27 juni 2013 gaat door. Het voorlopige programma kunt u hier vinden. Hierbij de allerlaatste informatie. Op 24 april organiseerden wij  een deelnemersmiddag waar we het programma hebben gepresenteerd en waar we overige wensen werden besproken. Aanmelding kan nog steeds. Hou deze site in de gaten.

Hierbij de allerlaatste informatie:

Deelnemerskosten € 1000,- per stand:

Stand met bedrijfsnaam, tafel en stoel, WIFI en elektra 220v voor 2 personen, meerkosten 3e persoon €250,-

Vervoer stand materiaal (retour Utrecht – Grenoble)

Logistiek (van vliegveld Geneve naar hotel en retour bij genoeg deelnemers)

2 Lunches en netwerkborrel

B2B’s

Lokaal vervoer (retour hotel – ESRF)

Safety training (verplicht)

Access ESRF

· Gratis vermelding in de speciale bedrijvenbrochure (1 bladzijde).

· Tegen betaling wel een mogelijkheid om extra advertentieruimte te kopen. Dat is €300,- euro per halve bladzijde.

 

Deze kosten zijn exclusief de vlucht naar en van Geneve en de hotelovernachtingen!

 

Het programma sluit aan op de vluchten van en naar Genève. Het gaat om Easyjetvlucht U2 1354 op 25 juni 8.45 uur vanuit Amsterdam - 10.15 uur aankomst Geneve en Easyjetvlucht U2 1357 op 27 juni 19.15 uur vanuit Geneve - 20.50 uur aankomst Amsterdam. Wij zullen alleen voor deze twee vluchten een gratis bus van Genève naar Grenoble v.v. laten rijden en zorgen voor pendelbussen tussen de hotels en ESRF.

 

Hotels:

We hebben twee hotels voor u geselecteerd waar wij prijsafspraken mee hebben gemaakt namelijk:

 

1. Novotel Europole 4****: Hier zijn 30 kamers gereserveerd voor de prijs van €139 per nacht + €15.00 voor buffetontbijt+ €0.99 tax pp).

http://www.novotel.com/fr/hotel-1624-novotel-grenoble-centre/index.shtml

 

2. IBIS STYLES Grenoble Centre Gare 3***: Hier hebben wij 20 kamers gereserveerd voor de prijs van €107.35 + 0.88 euros incl. buffetontbijt + €0,88 tax pp. http://www.accorhotels.com/fr/hotel-7953-ibis-styles-grenoble-centre-gare-ex-all-seasons/index.shtml

 

Deze prijzen voor GIANT 2013 zijn voor beide hotels geldig tot vrijdag 24 mei 2013. Na deze datum kunnen de hotels deze kamers en deze prijzen niet meer beschikbaar stellen. Geef bij uw reservering de kortingscode "Netherlands@GIANT" door om in aanmerking te komen voor de special voor ons gemaakte prijsafspraken voor uw hotelkamer.

 

Tijdens de informatiebijeenkomst hebben we een aantal afspraken gemaakt:

 

1. We gaan op zoek naar een goedkopere vorm van vervoer van de expositie materialen. Wij komen hier in een latere mailing nog op terug.

 

2. De veiligheidscursus is verplicht en kan alleen op dinsdagmiddag gevolgd worden als u op tijd aanwezig bent. Als u zich aan bovenstaand vluchtschema houdt lukt dat. Komt u met eigen vervoer dan is het uw eigen zorg om er tijdig te zijn. Het precieze tijdstip van de veiligheidscursus wordt nog bekend gemaakt.

 

3. De B2B's worden georganiseerd met behulp van een volledige matrix die uiterlijk twee weken van te voren wordt gestuurd aan alle deelnemers. Het is dan aan de deelnemers zelf om te bepalen of men vooraf contact wil opnemen. Bezoekers van buiten het afgesloten terrein dienen op te geven met welke bedrijven ze willen praten. Interne bezoekers worden door de lokale instituten gematched en De CERN-bezoekers worden door CERN gematched. Uiteindelijk wordt de hele matrix door ons als organisatie nogmaals gecontroleerd.

 

4. Er komen nog programma wijzigingen, er is géén ITER betrokkenheid, het CERN gedeelte moet nog verder uitgewerkt worden

 

 

Namens het organiserende comité, Rob Klöpping.en Toon Verhoeven

 

 

De start zal nu zijn op maandagavond 24 juni en het programma in Grenoble zal lopen tot donderdagavond 27 juni met een uitloop in Geneve op vrijdag 28 juni.

De financiering is rond, er hebben zich ruim 25 deelnemers gemeld en daarmee gaat het evenement Holland-at-ESRF op het Science Park in Grenoble definitief door. De start zal nu zijn op maandagavond 24 juni en zal lopen tot donderdagavond 27 juni met een uitloop in Geneve op vrijdag 28 juni. De brochure met meer informatie over Netherlands@GIANT en het voorlopige programma kunt u vinden in de bijlagen hieronder. Vanaf begin mei kunnen we deelname niet meer garanderen. Zoals gewoonlijk is het streven om de deelnemingskosten laag te houden zodat er geen drempel voor deelname is. Vooralsnog moeten we een marge aanhouden, maar we hebben de kosten wel gemaximaliseerd op €1000,-. De drie lunches op Holland-at-ESRF (gezamenlijk met de bezoekers) alsmede twee netwerkborrels zijn inbegrepen. Als er zich nog meer deelnemers aanmelden zal dit bedrag omlaag gaan. Deze kosten zijn exclusief de vlucht naar en van Geneve en de hotelovernachtingen. We zullen een gratis bus van Genève naar Grenoble v.v. laten rijden en zorgen voor pendelbussen tussen het hotel en ESRF. Er komt ook een hotelarrangement met korting zodat u kan reken op ongeveer €100,- per nacht. Meer informatie over Holland-at-ESRF zal volgen op de deelnemersbijeenkomst op 24 april a.s. Hopend u allen te mogen begroeten op 24 april, namens het organiserende comité, Rob Klöpping en Toon Verhoeven